Succes door de kracht van eenvoud


Je wil resultaten neerzetten om trots op te zijn.
Wij, als 'I am Digital', helpen jou daarbij. Met gebruiksvriendelijke software kan jij doelgericht, efficiënt en met plezier werken aan jouw ambities.Onze visie

Bij IAMD vinden we het onze business om die van jou beter te maken. Wij geloven dat echte verbetering voortkomt uit het vereenvoudigen van complexe zaken. Want vereenvoudiging brengt verlichting. En daarom is het onze drijfveer om software te bouwen die uitblinkt in eenvoud en flexibiliteit voor het ondersteunen van jouw business.

Bij ons kom je op de eerste plaats en focussen wij ons op de belangrijkste reden waarom jij überhaupt business software zou willen gebruiken: om het jezelf makkelijker te maken.

Succes door eenvoud

Complexiteit ontstaat door de tijd heen. Losse deeloplossingen nemen toe en je verliest soms de kijk op het geheel. Succesvolle bedrijven houden processen eenvoudig en bereiken meer met minder energie door constante optimalisatie. IAMD helpt je bij het vereenvoudigen van je processen, met intuïtieve software en ervaren Digital Business Experts.

Vooruitstrevend

Succesvolle bedrijven zijn alert op veranderingen en zoeken voortdurend naar verbetering. Deze vooruitstrevende bedrijven hebben de toekomst. IAMD helpt je goed op koers te blijven. Het IAMD-team doet er alles aan om jullie verder te brengen.

Open, eerlijk, inzichtelijk

Het is motiverend om te zien dat inspanningen resultaat opleveren. Processen en resultaten moeten hiervoor transparant zijn. Alleen dan zie je of je je doelen behaald en waar je bij moet sturen. IAMD is open, transparant en helder. In processen, rapportages en in communicatie.

Onze cultuur

Passie, impact, moed, eerlijkheid, vriendschap. We zijn een bedrijf met een sterke cultuur, we willen een stimulerende, creatieve, lonende en leuke plek zijn om te werken. Voor ons zijn kernwaarden meer dan louter woorden. Ze bieden houvast en een kader om beslissingen te nemen, als bedrijf en als individu.


Ons kantoor

Vanuit 'De Koekenfabriek' werken we aan onze ambities, met succesvolle ondernemers als einddoel. 

De Koekenfabriek is een gedeelde werkruimte in het hartje van Merksem. Ooit werden in De Koekenfabriek, met liefde, lekkere Antwerpse koekjes gemaakt. De machines zijn vervangen door bureau’s maar de koekjes bij de koffie zijn gebleven.

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Quis viverra ornare eros interdum
Advies nodig of eens kennismaken?
We luisteren graag naar jullie verhaal en praten graag over onze technische expertise.