Interesse in een Partnership met IAMD?

Krijg jij wel eens de vraag of je software kan aanbieden om bedrijfsprocessen te digitaliseren? Of help jij graag mensen om efficiënter te werken met behulp van software? Bied de moderne, flexibele ERP software van IAMD aan aan je klanten.
Samen succesvol met IAMD!

Biedt de software van IAMD aan als aanvulling van je diensten.


IT Bedrijven


Ben je als IT-bedrijf gespecialiseerd in infrastructuur en andere IT-diensten, maar kan je geen ondersteunende (ERP-)software aanbieden? Door onze geavanceerde ERP-oplossingen aan jouw portfolio toe te voegen, kun je jouw dienstenaanbod verrijken en een meer omvattende oplossing bieden aan jouw klanten.


Freelance Business Consultants


Als zelfstandige consultant die organisaties bijstaat in bedrijfsprocessen en strategische besluitvorming, kan je ons partnerprogramma benutten om jouw klanten te voorzien van robuuste ERP-oplossingen die hun bedrijfsprestaties optimaliseren.


Bedrijven die KMO's ondersteunen met administratieve taken


Als bedrijf dat administratieve ondersteuning biedt aan kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's), zoals boekhoudkundige en financiële diensten, kunt je onze ERP-oplossingen benutten om uw klanten te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het verbeteren van hun operationele efficiëntie.


Ontdek onze partnervoordelen

 Concurrentievoordeel 

Door gebruik te maken van onze ERP-oplossing kan je je onderscheiden van concurrenten die mogelijk niet beschikken over geïntegreerde ERP-functionaliteiten, waardoor je een concurrentievoordeel behaalt in de markt door uitbreiding van het dienstenaanbod.

 Betere operationele inzichten 

Onze software biedt gedetailleerde inzichten in verschillende aspecten van het bedrijf, waardoor je als partner waardevolle analyses en adviezen kan bieden aan jouw klanten om hun bedrijfsprestaties verder te verbeteren.

 Schaalbaarheid 

Onze software is flexibel & schaalbaar en kan meegroeien met de behoeften van jouw klanten, waardoor je flexibel kan inspelen op veranderende eisen en groeiende bedrijven kan ondersteunen.

 Toegang tot nieuwe markten 

Het aanbieden van een flexibele ERP-oplossing stelt je in staat om nieuwe markten aan te boren en jouw klantenbestand uit te breiden naar bedrijven die ook op zoek zijn naar geavanceerde bedrijfssoftware.

 Betere samenwerking 

Door samen te werken met ons als ERP-partner kan je profiteren van een nauwere samenwerking en ondersteuning bij het oplossen van klantvragen.

 Financieel voordeel 

Mogelijkheid om extra inkomsten te genereren door het aanbrengen van klanten voor onze ERP-software.

Bent u een technologiebedrijf?

Maak uw oplossing toegankelijk voor duizenden klanten door lid te worden van ons
technologie-ecosysteem.

Contacteer ons