Succes door de kracht van eenvoud

Je wil resultaten neerzetten om trots op te zijn. Wij, als 'I am Digital', helpen jou daarbij. Met gebruiksvriendelijke software kan jij doelgericht, efficiënt en met plezier werken aan jouw ambities.

Ons Verhaal

Bij IAMD vinden we het onze business om die van jou beter te maken. Wij geloven dat echte verbetering voortkomt uit het vereenvoudigen van complexe zaken. Want vereenvoudiging brengt verlichting. En daarom is het onze drijfveer om software te bouwen die uitblinkt in eenvoud en flexibiliteit voor het ondersteunen van jouw business. Bij ons kom je op de eerste plaats en focussen wij ons op de belangrijkste reden waarom jij überhaupt business software zou willen gebruiken: om het jezelf makkelijker te maken.

Succes door eenvoud

Complexiteit ontstaat door de tijd heen. Losse deeloplossingen nemen toe en je verliest soms de kijk op het geheel. Succesvolle bedrijven houden processen eenvoudig en bereiken meer met minder energie door constante optimalisatie. IAMD helpt je bij het vereenvoudigen van je processen, met intuïtieve software en ervaren Digital Business Experts.

Vooruitstrevend

Succesvolle bedrijven zijn alert op veranderingen en zoeken voortdurend naar verbetering. Deze vooruitstrevende bedrijven hebben de toekomst. IAMD helpt je goed op koers te blijven. Het IAMD-team doet er alles aan om jullie verder te brengen.

Open, eerlijk, inzichtelijk

Het is motiverend om te zien dat inspanningen resultaat opleveren. Processen en resultaten moeten hiervoor transparant zijn. Alleen dan zie je of je je doelen behaald en waar je bij moet sturen. IAMD is open, transparant en helder. In processen, rapportages en in communicatie.

2020

Opgericht

+1250

Gebruikers

+100

Projecten

12

Werknemers

2020

Oprichting & lancering software

3 teamleden

2021

De eerste 10 klanten die volledig operationeel draaien

2022

7 teamleden

De kaap van 50 klanten bereikt

2023

De kaap van 100 klanten bereikt

10 teamleden


Ons team

Passie, impact, moed, eerlijkheid, vriendschap. We zijn een bedrijf met een sterke cultuur, we willen een stimulerende, creatieve, lonende en leuke plek zijn om te werken. Voor ons zijn kernwaarden meer dan louter woorden. Ze bieden houvast en een kader om beslissingen te nemen, als bedrijf en als individu.


Michael Hoes

Founding Partner

Developer

Kris Van Looy

Founding Partner

Consultant

Steven Lemmens

Customer Success Coördinator

Lukas Grisar

Developer

Dries Meesseman

Developer

Simon Vermeiren

Developer

Hanne Bergmans

Marketing Technology Specialist

Nancy Le Clair

Consultant

Jo Habils

Consultant

Jan Van Looy

Consultant

Antoine Jans

Consultant

Ian Severins

Consultant

Hannes Colpin

Sales


backgroun img

Advies nodig of eens kennismaken?
We luisteren graag naar jullie verhaal en praten graag over onze technische expertise.