Alles-in-één ERP-software
Voor detailhandel

Centraal klantenbeheer, orderbeheer, planning- en stockbeheer, facturatie en nog veel meer!

Inkoop, werkvoorbereiding of productie: geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom werd de IAMD ERP-software ontwikkeld in nauwe samenwerking met andere detailhandelaars. Het systeem vormt een brug tussen alle bedrijfsprocessen door deze te bundelen, te automatiseren én met elkaar te verbinden. Hierdoor werkt het hele bedrijf gemakkelijk en vlot samen, vanuit één systeem.


 100+ businesses of all industries and sizes

Eén centraal ERP-systeem

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Het is een tool dat bedrijven helpt om alle bedrijfsprocessen en hun bijhorende tools te centraliseren en met elkaar te verbinden.

 Het doel? Alle data op één centrale plek verzamelen, zodat medewerkers eenvoudig toegang hebben tot alle gegevens, documenten en tools.

 Het resultaat? Snelle offertes, overzichtelijke planning, automatisatie van processen, eenvoudige opvolging, datagedreven rapportages en nog zo veel meer!

Bekijk de mogelijkheden

Koppel je webshop


Traditioneel of digitaal, je verkoopkanalen zijn naadloos geïntegreerd. Orders van je webshop kunnen net zo makkelijk binnenstromen als die van je fysieke winkel. Zo behoort ook een tip top online ervaring voor uw klanten tot de mogelijkheden.

 • Naadloze orderintegratie
 • Uniforme werkwijze, ongeacht het verkoopkanaal
 • Multichannel promotiecampagnes mogelijk
Vraag een demo aan

Promoties en loyalty-campagnes


Met het uitgebreide productbeheer is het mogelijk om per klant specifieke prijzen of promoties in te stellen. Deze worden automatisch verrekend waardoor je verkoop een flink duwtje in de rug krijgt terwijl het kopzorgen vermindert.

Ontdek de ideale manier om je klantrelaties te beheren en tegelijkertijd je verkoop te stimuleren. Via het Customer Loyalty-systeem krijgen je marketeers en sales medewerkers een naadloze ervaring. Eenmaal ingesteld, worden de promoties automatisch en correct toegepast, zodat jij je kunt concentreren op wat echt telt.

 • Gepersonaliseerde prijszetting
 • Automatische promotieverrekening.
 • Verhoogde klantloyaliteit

Automatische Besteladviezen


Het handmatig bijhouden van je voorraadniveaus kan tijdrovend en foutgevoelig zijn. Daarom bieden we automatische besteladviezen die je helpen om altijd de juiste hoeveelheid producten op voorraad te hebben. Op basis van ingestelde minimum- en maximumvoorraden genereert het systeem een voorstel tot aankoop bij één of meerdere leveranciers.

Deze geautomatiseerde aanpak neemt veel van het giswerk uit het inkoopproces en zorgt ervoor dat je nooit meer misgrijpt. Of je nu een klein bedrijf bent dat net begint met voorraadbeheer of een grote onderneming met complexe behoeften, automatische besteladviezen maken je leven een stuk eenvoudiger.

Vraag een demo aan


Real-time Voorraadbeheer


In een snel veranderende markt is het cruciaal om altijd op de hoogte te zijn van uw actuele voorraadniveaus. Met real-time voorraadbeheer kunt u direct inspelen op veranderingen, of het nu gaat om een plotselinge toename in de vraag of een onverwachte levering. U krijgt direct inzicht in de beschikbare aantallen, batchnummers, en zelfs vervaldata.

Zo neem je snel en accuraat beslissingen, of je nu moet inkopen, verkopen of de productie moet aanpassen. Het elimineert de kans op menselijke fouten en zorgt voor een efficiënter, meer gestroomlijnd proces.

 • Altijd actuele voorraadgegevens
 • Minimaliseert menselijke fouten
 • Verhoogt operationele efficiëntie

Verstuur via SendCloud


Via SendCloud meld je je zendingen makkelijk elektronisch aan bij transporteurs zoals BPost, PostNL, Fedex,... Op die manier genieten ook je klanten van de track-and-trace opties die ze verwachten in deze digitale tijd.


Flexibele catalogus


Flexibiliteit in productbeheer is volgens ons essentieel. Daarom krijg je de mogelijkheid om een breed scala aan producttypes te beheren, van standaard artikelen tot complexe, samengestelde producten.

U kunt ook verkopen in een veelvoud van een bepaalde hoeveelheid, zoals per doos of per pallet. Daarnaast biedt het systeem ondersteuning voor verschillende maateenheden, waardoor u producten zowel per stuk als in bulk kunt verkopen.

 • Breed scala aan mogelijkheden
 • Ondersteuning voor hetzelfde product in een andere maateenheid
 • Voorraad efficiënt bijhouden

Internationalisatie


Ontdek de kracht van internationalisatie voor jouw webshop op ons platform! Wij begrijpen dat de wereldwijde markt eindeloze kansen biedt, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze oplossingen jouw groeipotentieel vergroten.

Met onze ondersteuning voor meerdere valuta's, talen, winkels en webshops ben je klaar om de wereld te veroveren. Bereik klanten over de hele wereld door je producten en diensten aan te bieden in de taal die ze begrijpen en de valuta die ze vertrouwen. Geef je klanten een naadloze ervaring, waar ze zich ook bevinden.

Ons platform maakt het beheren van meerdere webshops eenvoudig en efficiënt, zodat je je kunt richten op groei en uitbreiding. Blijf concurrerend en relevant op internationale markten, en maak van je webshop een wereldwijd succesverhaal.

Ontdek de voordelen van internationalisatie met ons platform en laat je webshop de wereld veroveren.

Desktop, mobiel én tablet
150 tevreden klanten
 Ideal voor thuis, op locatie of bij de klant

Waarom IAMD?

Voordelen voor jullie onderneming


Real-time Overzicht

Geniet van directe updates met dashboards en overzichten die in real-time vernieuwen.

Flexibel

Handel transacties af in meerdere valuta zonder hoofdbrekens over wisselkoersen.

Veelzijdig

Of je nu verkoopt in sets van zes of andere specifieke hoeveelheden, alles is mogelijk.

Mobiele Toegang

Vertegenwoordigers onderweg? Geen probleem, via de app voeren ze moeiteloos orders in.

Meer weten over ERP?

Heb je bijkomende vragen of wil je graag meer informatie?
Aarzel niet om contact op te nemen met onze experts.

Neem contact op

Specifieke functionaliteiten voor detailhandel

Complexiteit ontstaat door de tijd heen. Losse deeloplossingen nemen toe en je verliest soms de kijk op het geheel. Door constante optimalisatie houd je processen eenvoudig en bereik je meer met minder energie. Het IAMD ERP-tool voor groothandel beschikt over branchespecifieke functionaliteiten die onderling communiceren vanuit centrale database. Werken met verschillende documenten en systemen is dus verleden tijd.

Relatiebeheer (CRM)

Eén centrale plek met informatie over al je relaties (prospecten, klanten, leveranciers …).

Supporttickets

Bouw duurzame relaties op met een complete oplossing voor klantenservice via support tickets.

Productbeheer

Beheer productinformatie efficiënt met krachtige PIM-functies en stimuleer verkoop.

Voorraadbeheer

Maak voorraadvolumes en stocklocaties real-time inzichtelijk.

Verkoop

Krijg controle en overzicht op uw sales. Van offerte tot bestelling, van bestelling tot levering.

Online kassa

Een kassasysteem dat naadloos integreert met jouw webshop, met actuele prijzen en voorraad.

Transfers

Eenvoudige voorraadoverdracht van de éne winkellocatie naar de andere.

Customer Loyalty

Zet (multi-channel) promotiecampagnes in om klantwaarde te vergroten.

B2B / B2C Webshop

Groei mee met de markt en benut de online kanalen met een veelzijdig e-commerce platform.

Facturatie

Facturen versturen in je eigen huisstijl. Inclusief betaallink en/of QR-code, periodieke facturatie, betalingsherinneringen …

Inkoop

Vereenvoudig inkoopbeheer door automatisch inkooporders en prijsaanvragen naar de leveranciers te verzenden.

OCR

Gebruik slimme documentherkenning om aankoopfacturen razendsnel te verwerken.

Betalingen

Betalingen registreren en opvolgen.

Dashboards

Maak je eigen ideale bedrijfs- of KPI-dashboard voor real-time inzichten.

Workflows

Automatiseer repetitieve taken via workflows.

Rapportage

Altijd nauwkeurige inzichten binnen handbereik om strategische beslissingen te nemen.

Integraties

Werk centraal, maar werk naadloos samen met verschillende systemen.

Testimonials


“Game Mania heeft een voorliefde voor innovatieve bedrijven. Zo halen we met IAMD o.a. innovatie, wendbaarheid en snelheid binnen dankzij hun technologische hoogstandjes. Iets wat ons een enorm competitief voordeel kan opleveren. ”

Kris Lenaerts
CEO

Innovatie

Met de snelheid waarmee ze schakelen en beslissen, kunnen ze snel disruptieve tech ontwikkelen.


Het team van IAMD is voor ons een verademing. Onze vragen worden zo als mogelijk ingelost en het systeem wordt op een verstaanbare manier uitgelegd. Een jong team waarop je als bedrijf kan bouwen. Open en oprechte communicatie. 

Joke & Lotte Feyen
Bestuurders

Verstaanbare communicatie

Een jong team waarop je als bedrijf kan bouwen. 

Boek een demo

Interesse? Boek een vrijblijvende en gratis demo waarin onze ERP-experts de software toelichten en toepassen op jouw bedrijf. Heb je praktijkgerichte vraagstukken? Wij houden van een uitdaging!