IT Consultancy

Zet technische kennis slim in

IT-experts aanwerven en aan boord houden is niet eenvoudig. Het is ook onmogelijk om over elk IT-aspect expertise in huis te hebben. Daarom is het meestal beter om beroep te doen op externe IT experts.

Advies en begeleiding

De consultants van IAMD begeleiden je bij elke belangrijke stap in jouw IT-omgeving, zoals de overgang naar de cloud. Vanuit onze ervaring en best practices hebben we een efficiënte aanpak ontwikkeld die we graag voor jouw organisatie inzetten.

Extra mankracht

Hebt je een groot IT-project op stapel staan waarvoor je zelf niet genoeg IT-medewerkers in huis hebt? IAMD levert je extra mankracht, op het juiste moment en met de juiste expertise. Je krijgt ondersteuning bij iedere fase van jouw project, waarbij we met jouw eigen IT-team of met andere leveranciers samenwerken.

Grote flexibiliteit

De IT-experten van IAMD worden heel gericht geselecteerd en continu verder opgeleid. Daardoor hebben we een team van specialisten met een heel brede ervaring en up-to-date kennis. Ze werken bij klanten of in projectteams. Aangezien wij zelf onze resources kunnen plannen, krijgt je veel meer flexibiliteit om te kiezen voor de juiste kennis op elk moment.

Wil je meer ontdekken?
Neem contact met ons op.